13.5 C
Medemblik
27 mei 2020 04:28
Medemblik Actueel.

De markt voor zwangeren en jonge gezinnen Zaterdag 17 mei in het Westfriesgasthuis in Hoorn

kraammarkt foto web.ashxHoorn – Het Westfriesgasthuis en kraamzorgorganisaties De Kraamvogel, Kraamzus, Kraamburo 10, Omring Kraamzorg en de GGD organiseren op zaterdag 17 mei van 10.00 tot 13.00 uur een markt  voor zwangeren en jonge gezinnen.

Informatie en ontspanning
Op de markt zijn verschillende kraamzorgorganisaties te vinden. Ook zijn er deskundigen op het gebied van echoscopie, verloskunde en borstvoeding om vragen te beantwoorden en advies te geven. Naast het informatieve gedeelte is er ook ruimte voor vermaak, zoals bellypaint, zwangerschapscursussen, babymassage, kraam- en babycadeautjes, kinderopvang, kraamtraktaties, geboortekaartjes, fotografie en ouder-en kindzwemmen.

De kinderen hoeven zich tijdens de markt zeker niet te vervelen. Voor hen zijn er leuke activiteiten, terwijl de (aanstaande) vaders en moeders zich laten informeren.  

Uniek
De markt voor zwangere en jonge gezinnen is bijzonder omdat alle partijen, die betrokken zijn bij zwangerschap, geboorte en de eerste levensjaren van het kind, vertegenwoordigd zijn. Hierdoor is het aanbod bijzonder compleet en overzichtelijk. 

Aanmelden voor de markt is niet nodig. Er is voldoende (betaald) parkeergelegenheid bij het ziekenhuis.

Reageren via facebook