30 bekeuringen bij grote verkeerscontrole Westfriesland

Medemblik – Op donderdag hield de politie op drie verschillende plaatsen in Westfriesland een verkeerscontrole. Tussen 07.50 en 09.20 uur werd gecontroleerd op de Berhouterweg in Hoorn, daarna ging de controle tussen 10.35 en 12.00 uur naar de Almereweg in Medemblik om als laatste tussen 13.10 en 14.20 uur op de Hondsdraf in Zwaag post te vatten.

Tijdens de algemene verkeerscontrole werd met name gekeken naar technische gebreken en aanhangwagen. In totaal schreef de politie 31 bekeuringen uit voor onder anderen rijden zonder veiligheidsgordel, defecte remverlichting, gladde banden, niet werkende verlichting en remmen van aanhangers en rijden zonder rijbewijs en/of verzekering.

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.