Weerbericht Medemblik 23 april – Opnieuw kans op een paar stevige onweersbuien.

HMWA_meerdaagse

Medemblik – Na het optrekken van lokale ochtendgrijs, schijnt overdag de zon flink. In de loop van de middag ontstaan echter verspreid een paar stevige regen- en onweersbuien. Ik denk dat het op de meeste plaatsen gewoon droog blijft, want de onweersbuien zijn net als gisteren plaatselijk. Het wordt wel warm met op veel plaatsen een graad of 20. Alleen in het noorden en aan zee is het koeler door een opstekende zeewind. 

Weerman: Patrick Maarschalkerweerd 

Morgen wederom eerst droog en zonneschijn. Overdag de vorming van forse stapelwolken en fikse regen- en onweersbuien. Ik denk dat het er meer zullen zijn dan vandaag. De zwaarste buien worden landinwaarts verwacht. Het wordt 15 tot 20 graden en de wind is zwak en zuidoost, aan zee noordwest en zwak tot matig. 

Vrijdag wordt het broeierig warm, met op veel plaatsen 20 tot 22 graden, alleen aan zee is het minder warm. Verder de dagelijkse gang van zaken: eerst zon, later de vorming van regen- en onweersbuien. Zoals het er nu naar uit ziet, kunnen deze buien regionaal zwaar zijn.  

Koningsdag 15 tot 20 graden, wat zon, maar ook weer op veel plaatsen buien of buiige regen. Ook zondag, maar dan is het vooral in het zuiden erg nat. Wel wordt het geleidelijk minder warm vanaf zondag.

 

 

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.