15.4 C
Medemblik
8 juli 2020 18:07
Medemblik Actueel.

Kom eens vogels kijken bij de waterberging Twisk

waterberging Twisk
waterberging Twisk

TWISK – Landschap Noord-Holland en KNNV Hoorn organiseren op zaterdag 3 mei van 10.00 tot 16.00 uur een vogelkijkdag bij de waterberging Twisk. Dit evenement levert altijd veel vogels op. Als het weer een beetje meezit kunt u in de loop van de dag soms wel 70 verschillende soorten zien! Er staan telescopen voor u klaar!

U rijdt vanaf Lambertschaag in oostelijke richting over de N239 en slaat direct na de waterberging rechtsaf de Noorderweg in. Na enkele honderden meters vindt u aan uw rechterhand het fietspad met parkeerplaats. Parkeer hier uw auto en loop het fietspad af tot u ons ziet staan. Eventueel kunt u ook parkeren aan het einde van de doodlopende weg direct na de grasdrogerij van Lambertschaag. We treffen u graag bij het infobord op het fietspad aan de zuidkant van het terrein. 

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?