12.4 C
Medemblik
8 juli 2020 00:58
Medemblik Actueel.

Kofferbakmarkt Nesbos Onderdijk

Kofferbakmarkt Nesbos
Kofferbakmarkt Nesbos

Onderdijk – Zondag 4 mei is de kofferbakmarkt in Wervershoof er weer! Op het terrein van recreatieschap West Friesland het Nesbos gelegen aan de Oosterdijk, zijn die dag weer vele uitgeladen kofferbakken met een diversiteit aan gebruikte goederen.

Aan deze markt kan iedereen, ongeacht het wel of niet in het bezit zijn van een kofferbak, deelnemen. Een ideale mogelijkheid om overbodig huisraad, te krappe kleding of uitgelezen boeken van de hand te doen.

De markt duurt van 09.30 tot 16.00 uur.

Voor meer informatie of reserveringen kunt u bellen naar: organisatieburo MIKKI, 0229-24 47 39 of 24 46 49. Of kijk op internet: www.mikki.nl. Voor informatie over het terrein kunt u terecht op www.recreatieschapwestfriesland.nl zij ondersteunen de organisatie en verlenen vergunning voor deze markt.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?