Opperdoes en Twisk beiden een kampioen rijker

We zijn weer 2 kampioenen rijker in Opperdoes en Twisk

kampioen rijker

Opperdoes – Zaterdag hadden we een tweetal kampioenswedstrijden in Opperdoes. Zowel Opperdoes E1 als Opperdoes/Twisk D2 kon kampioen worden. Beiden trapten af om 10.00 uur. Na 40 minuten voetbal was het duidelijk dat Opperdoes E1 zich de kampioen mocht noemen van de 5e klasse 03, na een 8-5 overwinning op Zouaven. 

Op veld A liep het even anders. Opperdoes/Twisk D2 verloor verrassend met 1-2 van RKEDO, waardoor de titelaspiraties nog even een week de kast in mochten. Echter om 15.00 uur kwam er verrassend nieuws uit Hoogwoud. Het bleek dat directe concurrent De Valken had verloren bij Grashoppers met 5-4. Waardoor het combinatie elftal Opperdoes/Twisk D2 alsnog kampioen is geworden in de 5e klasse 03. 

Beide elftallen GEFELICITEERD!!!

Op de website van VV Opperdoes ziet u nog meer foto’s van het kampioensteam van Opperdoes

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.