24 C
Medemblik
9 augustus 2020 02:57
Medemblik Actueel.

Westfries Archief beter bereikbaar

beter bereikbaar
beter bereikbaar

Hoorn – Vanaf maandag 28 april is het Westfries Archief beter bereikbaar voor autoverkeer. Op die dag past de gemeente Hoorn de toegang vanaf de Provincialeweg aan. Het hek wordt verwijderd en de slagboom gaat definitief open. Hierdoor kunnen bezoekers het archief gemakkelijker bereiken.

De route via de afslag Blauwe Berg vanaf het Keern is vanaf 28 april voor autoverkeer niet langer bruikbaar. Halverwege het pad naar de parkeerplaats van het archief komen afzetpalen. Doorgang is dan alleen nog mogelijk voor voetgangers, (brom-)fietsers en motorrijders.

Voor bezoekers die vanaf het NS-station/Hoorn-centrum lopend of per (brom-)fiets naar het archief komen, verandert er niets. De Berkhouterweg (de parallelweg naast de Provincialeweg) blijft uiteraard open.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?