12.5 C
Medemblik
8 juli 2020 06:38
Medemblik Actueel.

Schaakvereniging de Pionier – Help de computer is gek geworden!

Abbekerk –  De computer is gek geworden! De nummer 1, Lukas Boots wordt ingedeeld tegen Kees Ooms, die op 8 staat. Tja, Lukas Boots wint en staat op nummer 1 en blijft op nummer 1 met 704 punten. Toine Molenaar – Jouke van Groningen, Toine is onze nummer 2 en Jouke staat op 15. Niemand viel van zijn stoel van verbazing dat Toine ook deze keer won. Als Toine volgende week speelt tegen Lukas Boots, dan kan Toine maximaal 40 punten halen en dan wordt Toine Molenaar kampioen.

Tekst: Victor Groeneveld

Op 3 staat Arnold Velthuis met 645 en ook al wint hij van Lukas dan krijgt hij maximaal 40 punten en komt dan op 685. Daarmee is voor Arnold Velthuis de 3e plek zeker. De plaatsen 5 en 6 zijn ook nog onzeker en dat geldt eigenlijk ook voor de resterende plekken.

Ik vind het doodjammer dat ik er helaas niet bij kan zijn, want ik “moet” met 3 kleinkinderen op vakantie, maar er is niets wat u tegenhoudt om het Nieuwe Bonte Paard donderdag de 24e april binnen te treden en in persoon te aanschouwen hoe serieus er tot de laatste snik geschaakt zal worden. Het is de laatste avond van ons seizoen en we beginnen weer, in principe op 4 september 2014.

Voor alle zekerheid het adres van Het Nieuwe Bonte Paard is Dorpsstraat 54, 1657 AD Abbekerk. Nog even wat wetenswaardigheden, 2 spelers hebben 26 x gespeeld, 1 speler heeft 19 partijen gewonnen, 1 heeft er 22 verloren en 2 spelers zijn 4 remises overeen gekomen.

Wanneer u dit leest is het Paas schaaktoernooi [ANDERS DAN ANDERS] achter de rug, maar als wij volgend jaar voldoende sponsors (sponsoren?) krijgen dan wordt het toernooi weer gehouden. Wanneer u de gezelligheid en de rake grappen zelf wil meemaken, 4-9 is onze eerste avond, maar die is wat saai (bestuursverkiezing e.d.) maar de 11e september begint het spektakel, zodat u later tegen uw kleinkinderen kan zeggen *ik was erbij!*

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?