Medemblik Actueel.

Wielrennen

Andijker Dekker derde in België

Andijker Dekker derde in België
Andijker Dekker derde in België

Andijk – Sjors Dekker heeft zijn eerste podiumplaats binnen. De Andijker uit de West-Frisia equipe snelde zaterdag in het Belgische Duffel naar een derde plaats. De Mabo-Enra-renner maakte deel uit van een kopgroep van drie die nipt een zeer omvangrijke afsprintende peloton voor wist te blijven. Voor de Andijker betekende het zijn eerste podiumplaats bij de elites. 

Donderdag vertrekt de West-Frisiaan voor een vierdaagse wedstrijd in Ierland schrijft De Andijker op haar website.  In de Ras Mumhan vormen Enkhuizer Tino Haakman, Nibbixwouder Robbert-Jan Mol, Amsterdammer Ruben Dorren, Julianadorper Sven Broekaart en de Fries Harry Sweering zijn ploeggenoten. Vorig jaar werd Sweering tweede in het eindklassement van de fraaie wedstrijd in het graafschap Kerry. 

Reageren via facebook