19.9 C
Medemblik
3 juli 2020 16:37
Medemblik Actueel.

Vitasys versterkt Westfriese Uitdaging

Westfriese Uitdaging
Westfriese Uitdaging

Zwaagdijk-Oost – April is een zonnige maand voor Sandra Smit-Korse, manager van de Westfriese Uitdaging. Deze maand wordt de Stichting Westfriese Uitdaging officieel opgericht én sluit Vitasys aan als founder. Daarmee zegt Vitasys financiële ondersteuning toe en dragen zij op actieve wijze hun maatschappelijk betrokken ondernemerschap uit. Een samenwerking waarmee Vitasys bijdraagt aan het verbeteren van de leefkwaliteit van mensen in Westfriesland.  

Tim van Dam, Operationeel Directeur van Vitasys, draagt de Westfriese Uitdaging vanaf het begin al een warm hart toe. “We vinden de Westfriese Uitdaging een mooi netwerk, dat goed past bij onze bedrijfsfilosofie. Door ons aan te sluiten als founder dragen we een flinke steen bij aan een mooier en betrokken Westfriesland en dat doen wij graag. Ook als wij kunnen bijdragen in het realiseren van matches, kan de Westfriese Uitdaging op ons rekenen.” 

“Naast bedrijven die materialen of menskracht beschikbaar stellen, hebben we als stichting ook founders nodig die een financiële bijdrage leveren. Vitasys is er daar één van en daar zij wij natuurlijk ontzettend blij mee,” aldus Sandra Smit-Korse. 

Over Vitasys

Vitasys is sinds 2003 actief op de IT-markt en inmiddels uitgegroeid tot ware IT-specialist. Andre Hundman, DGA; “Als automatiseerder voor de lokale MKB en overheid zetten wij ons maximaal in om altijd de best denkbare oplossing voor hun IT-vraagstukken te vinden. In een wereld die steeds afhankelijker wordt van een stabiele IT-infrastructuur, brengt Vitasys rust en ontspanning. Bij onze opdrachten willen wij zoveel mogelijk Westfriese partijen te betrekken. Zo ook de Westfriese Uitdaging!” 

Over de Westfriese Uitdaging 
De Westfriese Uitdaging is een bedrijvennetwerk dat bemiddelt in vraag en aanbod van materialen (spullen), middelen (geld) en mens­kracht (kennis, kunde, extra handen). Verzoeken van maatschappelijke organisaties worden besproken in de zogeheten Matchgroep die bestaat uit mensen uit het bedrijfsleven. Deze groep komt 4 keer per jaar bij elkaar en bepaalt welke aanvragen worden geaccepteerd en welke bedrijven benaderd kunnen worden voor de invulling ervan. Westfriese bedrijven worden zo gestimuleerd om hun maatschappelijke betrokkenheid te tonen in concrete acties. 

Kijk voor meer informatie over Vitasys op www.vitasys.nl en voor de Westfriese Uitdaging op www.westfrieseuitdaging.nl

Reageren via facebook