Kledingactie gymvereniging VVW 15 april

Wervershoof – Gymvereniging VVW komt op dinsdag 15 april tussen 18.15 en 20.30 uur bij u langs in Wervershoof en Onderdijk om overtollige (nog bruikbare) kleding op te halen. Hiermee steunt u de vereniging.

Wat nemen we mee: Kleding en huishoudelijk textiel dat nog bruikbaar is (dus heel én schoon, geen poetsdoeken) en bruikbare schoenen (als paar gebundeld). Bij voorkeur de kleding aan de weg in een goed afgesloten vuilniszak! 

En mocht het u deze dag niet lukken, dan kunt u altijd terecht bij ons nieuwe mailadres: kleding@gymvvw.nl of bij A. Steltenpool, van Velzenstraat 47, OnderdijkBij voorbaat weer heel erg bedankt voor uw kleding!

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.