Inkomstenformulier bij uitkering alleen nog digitaal inleveren

Medemblik – Ontvangt u een uitkering op grond van de Wet werk en bijstand (WWB), de IOAW of de IOAZ? Zoals u weet moet u, wanneer u inkomsten ontvangt, uw inkomsten voor het eind van iedere maand aangeven op een Inkomstenformulier. Dat gebeurde altijd op een papieren exemplaar dat u of via de post kon versturen of bij de receptie van het gemeentehuis kon inleveren. Dat gaat veranderen.

Inkomstenformulier via www.medemblik.nl

Vanaf april 2014 moet u uw inkomsten gaan doorgeven via de website van de gemeente, waarbij u gebruik maakt van uw DigiD-code. Met uw DigiD-code kunt u via internet uw inkomstenformulier invullen. Ook is het mogelijk uw loonspecificatie als bijlage toe te voegen.

Een DigiD-aanvragen

Heeft u nog geen DigiD-code? Vraag die dan zo snel mogelijk aan via www.digid.nl.

Mocht dit niet lukken voor 30 april of heeft u problemen heeft met het digitaal invullen van uw inkomstenformulier, neem dan contact met ons op: (0229) 85 60 00.

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.