Concert fanfare St. Gregorius Nibbixwoud

Nibbixwoud – Ons jaarlijkse voorjaarsconcert komt er weer aan! Dit jaar staat het concert in het teken van De Vrienden van Gregorius Live! Er zijn optredens van de eerste- en tweedejaars Music4u-leerlingen en ons saxofoonkwartet Quattro Saxioni. Natuurlijk is de fanfare zelf ook van de partij.

Het concert wordt voor het zesde jaar op rij gegeven in de gymzaal aan de Ganker 30 in Nibbixwoud, dat voor de gelegenheid weer is omgebouwd tot een ware concertzaal. Het optreden begint om 19.30 uur, de zaal is om 19.00 uur open. Entree is gratis voor Vrienden, overige bezoekers betalen vijf euro. Kinderen mogen gratis naar binnen.

Ook iets te melden? Mail de redactie op redactie@medemblikactueel.nl

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.