Weerbericht Medemblik 10 april – Vrij veel bewolking, vooral aan zee wat zon.

Vrij veel bewolking
Vrij veel bewolking

Medemblik – Vandaag hebben we overal te maken met vrij veel bewolking en soms weet de zon even door te breken. De meeste zon vinden we terug langs de westkust. Het blijft op een enkele spat na in het oosten droog. Er waait een zwakke tot matige westenwind en de temperaturen stijgen naar 13 tot 16 graden. 

Weerman: Patrick Maarschalkerweerd

Morgen zien we vaker de zon, maar landinwaarts houden wolken de overhand, met daar kans op een bui. Het wederom 13 tot 16 graden.  Tijdens het weekend schijnt de zon regelmatig, maar de meeste zonuren zijn nog altijd te vinden in de kustgebieden. Het kwik ligt op beide dagen rond 14 of 15 graden. 

Na het weekend blijft de zon goede zaken doen, met temperaturen rond de norm voor de tijd van het jaar. Twintig graden of meer blijft voorlopig even uitgesloten, maar met een graad of 14 is het altijd prima lenteweer!

 

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.