31.6 C
Medemblik
11 augustus 2020 18:07
Medemblik Actueel.

20 juni aanstaande het 2e MidWoodstock Festival Midwoud

MidWoodstock Festival Midwoud
MidWoodstock Festival Midwoud

Midwoud – “Op vrijdagavond 20 juni wordt voor de tweede keer het MidWoodstock festival georganiseerd. Als vrijdagavondshow op de dag vóór Normaal in Midwoud was vorig jaar was de eerste editie een groot succes. Al snel werd besloten het festival ook in 2014 plaats te laten hebben, en de line-up is deze week bekend gemaakt. Dit jaar is er plaats voor negen bands, allen uit de regio West-Friesland. De toegang is wederom gratis en het festival begint om 19.00.

Één van de bands is het sterk aan de weg timmerende Two Shakes of a Lamb’s Tail uit Hoorn, dat een paar weken terug hun eerste album uitbracht. Door hun inbreng zal op MidWoodstock 2014 naast swingende covers ook eigen werk te horen zijn. Split-P is een groep bekende Midwouders die speciaal voor deze gelegenheid weer bij elkaar komt. De avond zal geöpend worden door twee bands van Muziekschool de Vuurvogel, dus ook voor het jongste talent is een plek.

Voor meer informatie kunt u terecht op de facebookpagina van het evenement, http://www.facebook.com/MidWoodstock.”

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?