Medemblik Actueel.

Wielrennen

Voorjaarstocht Tourclub Wognum

Voorjaarstocht
Voorjaarstocht

Wognum – Op zondag 13 april organiseert Tourclub Wognum de voorjaarstocht over een afstand van 90 kilometer. Om 9.00 uur is de start bij de kantine van sportvereniging Spartanen aan de Sportlaan 19 in Wognum. De tocht is ook bestemd voor niet-leden. 

 
De rit voert via Alkmaar en de Boekelermeer naar Uitgeest. Na Krommeniedijk en Westknollendam volgt de koffiestop in Spijkerboor. Daarna gaat de tocht langs het Noordhollands Kanaal naar Purmerend en via Oosthuizen wordt teruggefietst naar Wognum. Deze rit is een groepstocht. Daarbij wordt in groepsverband achter voorrijders gereden. Zo nodig wordt de groep gesplitst en wordt de snelheid aangepast aan het niveau van de deelnemers.

Reageren via facebook