Medemblik Actueel.

Hoorn maakt zich op voor Lifestyle Event 2014

 Lifestyle Event 2014
Lifestyle Event 2014

Zwaag – Zondag 13 april organiseren 15 West-Friese ondernemers LyfeStyle Event Hoorn. Bezoekers kunnen zich laten inspireren met de mooiste, nieuwste, slimste, lekkerste en beste producten voor een heerlijke lente. Dit alles vindt voor de tweede keer plaats bij Toyota Botman aan de Marowijne 31 in Zwaag.

Na een zeer succesvolle editie in 2013 met meer dan 2.000 enthousiaste bezoekers opent LyfeStyle Event Hoorn op zondag 13 april van 11.00 tot 17.00 uur opnieuw de deuren. Op meer dan 2000 m2 heerlijke proeverijen, trendy modeshows, tientallen presentaties, persoonlijke verhalen en interessante ontdekkingen, schrijft Westfriesland in Bedrijf op haar website. 

Aanwezige bedrijven

COREkitesurf.nl Dirk de Wit Mode
Hélène de Bruijn Fotografie Groot Schoenmode
Natuurvlees.nl Novitaz
Schouten Techniek Slijterij ‘t Fust
Sportcentrum Mobilito Toyota Botman Zwaag
VakantieXperts West-Friesland Vitasys
Sportcentrum Mobilito Toyota Botman Zwaag
Zalmrokerij Smoking Bakkerij Raat
Botman Zit- en Slaapcomfort  

Reageren via facebook