De Schoorlse Big Band plays Frank Sinatra in cafe Stam te Wognum

Schoorlse Big Band plays Frank Sinatra

Wognum – De Schoorlse Big Band toert met zijn Frank Sinatra repetiore door West-Friesland! Afgelopen zondag 2 maart was er een succesvol optreden in Cafe JP Coen in Hoorn. Zaterdag 12 april speelt de Schoorlse Big Band  in cafe Stam te Wognum vanaf 20:30.

Met het zeer afwisselende Frank Sinatra repetiore weet de Schoorlse Big Band het publiek iedere  keer weer te verrassen. De zanger Theo van Gool is een zeer goede Frank Sinatra vertolker die de jaren 60 weer doet herleven! Tevens laat de dirigent Erik Blok de Big Band weer geweldig swingen met oog voor dynamiek en een mooi gebalanceerd geluid. Genoeg moois dus om een kijkje te komen nemen zaterdag 12 april!!!

Volg de Schoorlse Big Band op Facebook https://www.facebook.com/pages/Schoorlse-Big-Band/555169441223253 of via http://www.schoorlsebigband.nl

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.