Medemblik Actueel.

Weerbericht Medemblik 6 april – Veel bewolking en in het noorden en noordwesten wat regen.

HMWA_meerdaagse

Medemblik – Vandaag is het bewolkt en met name in het noorden en noordwesten valt wat lichte regen- of motregen, maar grote hoeveelheden worden niet verwacht. Elders blijft het droog en het is nog steeds behoorlijk zacht voor begin april. Het kwik stijgt naar 15 tot 19 graden en de zuidwestenwind is matig, aan zee vrij krachtig, 5 Bft.

Weerman: Patrick Maarschalkerweerd

Maandag is het regenachtig, maar warm, met lokaal in het zuiden 21 graden. Elders is het 15 tot 20 graden. Er waait een stevige zuidwestenwind, aan zee vrij krachtig. De dagen daarna nemen de neerslagkansen sterk af en keert de zon weer vaker terug in het weerbeeld. Dinsdag krijgt het kwik even een thermische dip met overdag 10 tot 13 graden en er staat vrij veel wind. De dagen daarna wordt het geleidelijk weer iets warmer. 

Reageren via facebook