14.6 C
Medemblik
8 juli 2020 14:50
Medemblik Actueel.

Zwart Gat – Irene Klaver

Irene Klaver
Irene Klaver

Westfriesland – Irene Klaver is haar herinneringen van een aantal maanden kwijt. Van haar ervaringen en de ervaringen van haar vrienden en familie heeft ze een boek geschreven. ’14 juli 2009. Irene is op kantoor plotseling onwel geworden. 112 is benaderd, de ambulance was binnen 10 minuten ter plaatse. Samen met ambulancepersoneel is zij naar het ziekenhuis gebracht voor verdere behandeling.’ 

Vanaf dit moment kan zij zich weinig tot niets meer herinneren en is ze met haar leven in een zwart gat beland. Deze biografie beschrijft in e-mailvorm, vanuit het perspectief van haar vriendinnen en familie, hoe haar leven verder is verlopen en hoe ze er wonderbaarlijk weer bovenop is gekomen. Zij hebben in deze periode elkaar dagelijks op de hoogte gehouden door middel van deze e-mails. Een aangrijpend en bijzonder boek.

 

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?