13.3 C
Medemblik
25 mei 2020 00:09
Medemblik Actueel.

Succesvolle teampresentatie Rob Hartog met recordopbrengst veiling Against Cancer

foto's door: Erik de Ruijter Fotografie
foto door: Erik de Ruijter Fotografie

Abbekerk – De teampresentatie van Rob Hartog welke werd gehouden in cafe Het Nieuwe Bonte Paard in Abbekerk is zeer succesvol verlopen. Onder grote publieke belangstelling van +- 250 personen werd de coureur en zijn NIWA Suzuki op spectaculaire wijze binnen gebracht. 

Ook werden de Open Wegrace Cup rijders Jerrey Duits en Nick Vlaar, welke onder de vlag van NIWA Racing blijven rijden, gepresenteerd aan het publiek door Diederick de Vries. Hierna werd het nieuwe logo van het team onthuld, Rob Hartog zal verder gaan met zijn team onder de naam “Team Hartog – Racing Against Cancer”. Tevens werd Rob verrast door DiabloDesigns die de nieuwe SHOEI X-Spirit 2 helm kwam overhandigen op het podium.

Ook werd weer een veiling gehouden voor Stichting Against Cancer en deze heeft een record opbrengst opgeleverd mede door een donatie van de Blokker Foundation van €8060,-. Een ieder die op wat voor wijze dan ook een bijdrage heeft geleverd aan deze fantastisch mooie opbrengst die volledig naar Against Cancer gaat, willen wij hiervoor hartelijk danken. 

Against Cancer zal op 16 juli weer een circuitdag en een vakantie week gaan organiseren voor 200 gezinnen die getroffen zijn door de ziekte kanker en Team Hartog zet zich hier graag voor in! 

Na deze veiling werd nog een verloting gehouden en heeft de band BITE met zang van Paula Leek de vele gasten nog weten te vermaken tot in de late uurtjes.

Reageren via facebook