16.5 C
Medemblik
27 mei 2020 11:25
Medemblik Actueel.

St Nicolaasschool Nibbixwoud grote winnaar 33e schoolhandbaltoernooi

33e schoolhandbaltoernooi
33e schoolhandbaltoernooi

HOORN – Dit jaar was alweer de 33e editie van het schoolhandbaltoernooi. De finale werd afgelopen woensdag 26 maart gespeeld. Overigens is West-Friesland de enige in de provincie die twee teams mogen afvaardigen naar het Schoolhandbaltoernooi Noord-Holland. Dit heeft te maken met de kwaliteit van de teams en het grote aantal deelnemers. 

In 2000 was het toernooi uitgegroeid naar 20 teams van leerlingen uit groep 7 en 8. Dit jaar deden er 36 teams van 11 verschillende scholen mee in de Sporthal de Opgang. De St Nicolaasschool uit Nibbixwoud mag zowel een meisjes -als een jongensteam afvaardigen naar de finales van het Noord-Hollands kampioenschap. Die zullen op 14 mei voor de jongens en op 21 mei voor de meisjes gespeeld worden in Wervershoof van 13.00-17.00. – 

Reageren via facebook