Westfriesland in Bedrijf uitzending 5 april 2014 met oa Groot NH Idee

In aflevering 99 van het ondernemersprogramma op Radio Hoorn, Westfriesland in Bedrijf; Het programma voor, over en met Westfriese ondernemers. 

Westfriesland in Bedrijf uitzending 5 april

Westfriesland – Afgelopen maandag organiseerde Hoorn Business Events weer Het Groot Noord-Hollands Idee. Zes ondernemers waren geselecteerd om hun idee in een pitch van 3 minuten aan de dragons te presenteren.  Wij spraken nog voor de bekendmaking met de uiteindelijke winnaar Bastiaan Burgwal van miDashboard, met ‘Dragon’ Hans Biesheuvel over het niveau en pitch tips van ‘Dragon’ Annette Wassenaar.

Na de bekendmaking was er tijd voor een goed gesprek over het ondernemersklimaat in Nederland met de nieuwe voorman van ONLHans Biesheuvel. Wat zijn de plannen en hoe kan de ondernemer zelf hierin bijdragen? Een gesprek over verwijten aan VVD en afspraken ook met lokale politiek.

Wie er nog meer in de uitzending komen leest u op de website van Westfriesland in Bedrijf. 

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.