13.6 C
Medemblik
10 juli 2020 14:49
Medemblik Actueel.

Paasbraderie in Zwaagdijk

Paasbraderie
Paasbraderie

 ZWAAGDIJK – Zondag 13 april 2014 is er een gezellige en knusse paasbraderie op de parkeerplaats van Winkelhart Klaverweide (Zwaagdijk 227, Zwaagdijk). Op de paasmarkt vind u naast leuke kramen ook een heuse kraam waar u schapenijs kunt kopen, en natuurlijk zijn ook de schapen aanwezig! Ook kunt u op de markt (geheel kosteloos) meedoen aan een workshop Salsasteps, maak kennis met deze leuke manier om je figuur en conditie te verbeteren!

De markt is van 11:00 tot 16:00 uur, er is voldoende gratis parkeerruimte aanwezig ook zullen de omliggende winkels open zijn! Er zijn nog enkele kramen beschikbaar! Reserveren? Kijk dan op: www.organisatiebureaulakeman.nl of bel met 06-10 29 48 54 

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?