4 C
Medemblik
22 januari 2021 19:24
Medemblik Actueel.

Medisch Microbiologische Laboratoria Westfriesgasthuis over naar Comicro

Hoorn – De medisch microbiologische laboratoria van het Zaans Medisch Centrum en het Westfriesgasthuis zijn onlangs overgegaan in Comicro: Expertcentrum in microbiologie. Comicro kan zo goede dienstverlening blijven bieden, kennis bundelen en beter inspelen op de vraag van artsen.

‘Met Comicro kunnen zowel eerste- en tweedelijns zorgaanbieders als andere klanten rekenen op goed medisch microbiologisch onderzoek en advisering op maat en in de regio. Nu en ook in de toekomst,’ zeggen Arthur Notermans van het Zaans Medisch Centrum en Hugo Keuzenkamp van het Westfriesgasthuis. De ruim 60 medewerkers van beide laboratoria zijn per 1 januari 2014 in dienst van Comicro gekomen. In eerste instantie blijven de laboratoria gehuisvest in de beide ziekenhuizen, maar vanaf 2015/2016 zal Comicro één standplaats hebben. De locatie daarvan is nog niet bekend. CEO van Comicro BV is dr. N.M. Jiwa

Reageren via facebook