Bon Theater Medemblik – No PressSure bigband

Bigband No PressSure pakt uit in het BON-theater

No PressSure bigband

Medemblik – Deze bigband treedt met een bijzonder programma op in het BON-theater van Medemblik. De bigband heeft Nederlandstalige nummers in een bigband-jasje gestoken. Jeroen Woelders, orkestleider van No PressSure, heeft de arrangementen speciaal voor deze gelegenheid geschreven. Dus je zult ze nergens anders te horen krijgen. Gegarandeerd een feest van herkenning!

 
In de tweede helft van de avond biedt No PressSure muzikanten een kans om op te treden met een voltallige bigband. In december werden de inschrijvingen gestart en inmiddels heeft de band zeven zangers, zangeressen en instrumentalisten geselecteerd die mee mogen spelen met de band. Het belooft een geweldige avond te worden! 
De pers over No PressSure:

“Geen Towers of Froger maar de Boer is de naam, wat kan die man zingen.” (NHD)

“No PressSure is een van de weinige amateur bigbands die de muziek werkelijk swingend kan brengen. Voor beroeps doen zij muzikaal niet onder.” (Sgt. Peppers Jazzclub Enkhuizen)

Bezoek de website http://www.nopresssure.nl

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.