’t Fortuin/VVW opzoek naar nieuwe coach

Wervershoof – Aan de samenwerking tussen handbalcoach Johan de Moel en het eerste vrouwenteam van ’t Fortuin/VVW komt na dit seizoen alweer een einde.   Ondanks een knappe vierde plaats in de tweede klasse van het zaalhandbal heeft De Moel besloten niet meer verder te gaan als trainer.

,,Een deel van de speelsters zit ook in mijn vriendenkring. Daardoor zit ik te dicht op ze en kan ik mezelf niet zijn. Nu gaat het nog goed. Als er straks een mindere periode komt, wordt dat lastiger. Dat wil ik voor zijn”, aldus de coach van de Wervershovers. De Moel maakt het veldseizoen gewoon af bij VVW, schrijft het NHD op haar website. 

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.