Weerbericht Medemblik 31 maart – warme week voor de boeg

HMWA_meerdaagse

Medemblik – Vandaag zijn er zonnige perioden, maar vanuit het westen nadert later hoge bewolking, waardoor de zon vaker flets wordt. Het is warm met 19 graden langs de noord en westkust en 23 graden in het zuidoosten van het land. 

Weerman: Patrick Maarschalkerweerd

De lente blijft nog wel even stevig in het zadel zitten, met zeker tot en met donderdag vrij zonnig en warm lenteweer. Omdat de lucht vochtiger wordt, ontstaan er vooral overdag stapelwolken en dinsdagavond kan heel misschien en zeer lokaal een onweersbui tot ontwikkeling komen.  

Vanaf donderdagavond neemt de kans op meerdere, maar plaatselijke regen- en onweersbuien toe en deze zullen vanaf vrijdag de warmte temperen. 

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.