16.4 C
Medemblik
20 mei 2020 23:49
Medemblik Actueel.

Virus bij aangifteprogramma Belastingdienst

Virus bij aangifteprogramma
Virus bij aangifteprogramma

Medemblik – De Unie KBO waarschuwt haar leden: kijk uit bij het downloaden van het aangifteprogramma inkomsten belasting 2013 op de website van de Belastingdienst. Als u het aangifteprogramma inkomstenbelasting 2013 op de website van de Belastingdienst downloadt, kan het voorkomen dat u de mogelijkheid krijgt een enquete ‘Officieel Onderzoek: Belastingdienst’ in te vullen. Doe dit niet!

Bij het doorlopen van alle stappen kan de klant een Apple iPhone 5s of iPad Air winnen. De Belastingdienst heeft bevestigd dat de enquete NIET afkomstig is van de Belastingdienst. Mogelijk is uw computer geinfecteerd met een malware. Vul de enquete niet in en schoon uw computer op met een actuele virusscanner. 

Reageren via facebook