Medemblik Actueel.

Politiek

PWF wil gedoogdschikking bungalowpark de Brug Opperdoes

Nieuwe inrichtingsschets en beeldkwaliteitsplan voor Recreatiepark Klein Giethoorn
Geen permanente bewoning

Opperdoes – De fractie van de PWF in de gemeenteraad van Medemblik wil tijdens de commissievergadering ruimte proberen voor 2 bewoners van bungalowpark De Brug in Opperdoes permanente bewoning mogelijk te maken. 

Het college van Medemblik heeft Mevrouw Berrie Zaal en Meneer John Wittenhort, op last van een dwangsom gesommeerd de permantente bewoning van hun recreatiewoning op bungalowpark De Brug te stoppen.  De PWF komt hier tegen in het verweer omdat zij vind dat de gemeente de termijn waarop de gemeente moet reageren op een verweerschrift heeft overschreden waardoor de aangevraagde vergunning automatisch wordt verleend. 

De PWF verzoekt de raad en het college dan ook om een persoonlijke gedoogbeschikking te verstrekken om voor dit stel permanente bewoning op De Brug mogelijk te maken.  Op 10 april aanstaande tijdens de commissie ruimte dient de PWF dit verzoek in. 

In 2013 besloot de gemeenteraad om permanente bewoning niet toe te staan op De Brug in Opperdoes. 

 

Reageren via facebook