Medemblik Actueel sponsort de Grachtenloop Medemblik 2014

Grachtenloop Medemblik

Medemblik – Op zaterdag 26 april wordt door Loopgroep Medemblik voor de eerste keer de Grachtenloop georganiseerd. Deze loop voor jong en oud willen wij jaarlijks op Koningsdag gaan organiseren. De start is aan de top van de Hoedemakerssteeg / Westerhaven en gaat over het sfeervolle Achterom.

De jeugd tot 12 jaar doet 1 ronde en iedereen boven de 12 jaar doet 2 rondes. 1 ronde is circa 600 meter. De winnaar van elke leeftijdscategorie krijgt een beker. Als er voldoende deelnemers in een categorie is er voor die categorie ook een tweede en eventueel derde prijs.

Inschrijving vanaf 10:30 u op de Nieuwstraat nabij het bagijnhof, bij de kraam van het Oranjecomité. De start is vanaf 12:00 u. Langs het parcours en bij de finish zijn fotografen aanwezig om de deelnemers te fotograferen. We streven er naar om van iedere deelnemer een finishfoto te maken die voorzien wordt van de eindtijd. De foto’s zullen via deze website gratis te downloaden zijn.

Sponsor.

Medemblik Actueel beloond de winnaar en winnares van deze grachtenloop met een geldprijs, voor beide winnaars ligt een bedrag van 50 euro klaar en de eeuwige eeuw om als winnaar/winnares van de editie 2014 door het leven te mogen gaan. 

Deelnemers tot 12 jaar betalen 1 en vanaf 12 jaar 2 euro.

Voor meer informatie kijk op de website van de Grachtenloop Medemblik

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.