Weerbericht Medemblik – Zonovergoten warme dag

Weerman: Patrick Maarschalkerweerd
Weerman: Patrick Maarschalkerweerd

Medemblik – Het wordt vandaag zonovergoten en warm. In het binnenland kan het kwik stijgen naar een graad of 20. De oostelijke wind is veelal matig van kracht. Vanavond en komende nacht is het helder en het koelt af naar 5 tot 8 graden.

Morgen wederom non-stop zonneschijn en nog iets warmer: 18-22 graden. Verder weinig wind en prima weer om activiteiten te doen. Wel is het de komende tijd ongunstig voor hooikoorts-patiënten.

Ook volgende week gaat de lente onverhinderd door, met veel zon, wel geleidelijk een toename van stapelwolken. De kans op een geïsoleerde (onweers)bui blijft klein, maar helemaal uitgesloten is deze niet vanaf midden volgende week. Het blijft warm met dagelijks temperaturen rond de 20 graden gemiddeld.

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.