Medemblik Actueel.

Sport

Spectaculaire Tennisdag MTC Medemblik

Spectaculaire tennisdag bij MTC te Medemblik.

John van Lottum
John van Lottum komt naar de tennisdag van MTC Medemblik

Medemblik – Zondag 30 maart is de landelijke Open Tennisdag. Met als doelstelling ledenwerving gaat de Medemblikker Tennis Club proberen om van deze dag iets speciaals te maken voor iedereen die geïnteresseerd is in de tennissport. 

Hoogtepunt zal ongetwijfeld het optreden van John van Lottum gaan worden. Deze voormalig prof- en daviscupspeler zal naast het verzorgen van een tennisclinic voor jeugd en senioren, ook enkele demonstatiepartijen spelen.

Het programma op zondag begint ‘s morgens om 10.00 uur met de finalepartijen van het wijkentoernooi en vanaf ca 13.30 uur beginnen de clinics voor jeugd en senioren o.l.v. John van Lottum. Het geheel wordt omkleed met een hapje, drankje en een gezellig stukje muziek.

Kortom deze dag  mag u niet missen. Neem uw vrienden, kennissen en familieleden mee en laat zien dat tennis voor iedereen een mooie, leuke en gezellige sport kan zijn. U kunt gedurende de hele dag informatie krijgen over alle mogelijkheden die er zijn om te tennissen en les te volgen. Wanneer u deze dag lid wordt profiteert u ook van een aantrekkelijke korting op het lidmaatschap.

Reageren via facebook