17.6 C
Medemblik
22 mei 2020 09:03
Medemblik Actueel.

Judovereniging Kiai Hauwert zoekt dames

Dames gezocht
Dames gezocht

Hauwert – Wat is de Judo sport? een Sport waar je een teveel aan energie kwijt kan. Je leert hoe je het beste kunt vallen zonder je te bezeren, je zelf te verdedigen, wat goed is voor je zelfvertrouwen en het is nog leuk om te doen ook.

De kinderen leren het spelenderwijs en ze doen het met veel plezier. Vanaf  vijf jaar kun je al bij ons terecht en de lessen zijn op woensdagmiddag en -avond in het dorpshuis “De Werf “in Hauwert. Er zijn momenteel alleen heren bij de senioren, dus dames laat je van je sportieve kant zien en meld je zo snel mogelijk aan. Het wordt dan vast nog veel gezelliger woensdagavond om acht uur. De eerste twee lessen zijn gratis, dus waarom zou je het niet eens proberen?

Inlichtingen: Joop Groot, 0229-202874.

Reageren via facebook