20.3 C
Medemblik
22 mei 2020 15:01
Medemblik Actueel.

Hulp 60 jarig bestaan Quick

60 jarig bestaan Quick
60 jarig bestaan Quick

Zwaagdijk – Beste Zwaagdijkers, Tijdens het laatste weekend van juni 2014 (27-28-29 juni) wordt dit jaar het 60-jarig jubileum van HV Quick groots gevierd! Wij kunnen dit helaas niet zonder hulp en willen u daarom vragen of u ons wilt ondersteunen tijdens dit weekend. Dit mag een dagdeel, een hele dag of zelfs het hele weekend zijn. 

Als taken die opgepakt kunnen worden kunt u onder andere denken aan:

  • Bardienst
  • Schoonmaak van de kantine de dag na de feestavond
  • Hulp tijdens het opzetten, verkopen en/of opruimen van de rommelmarkt
  • Maken van hapjes e.d.
  • Fluiten tijdens het mixtoernooi

Mocht u willen helpen, geef u dan alstublieft op bij Maaike Ursem via pcj.ursem@quicknet.nl. U kunt dan aangeven bij welke activiteit u wilt en kunt helpen en welke dag/dagen u aanwezig kunt zijn. Uiteraard mag u zich ook zonder deze specifieke voorkeuren opgeven. U wordt dan ingezet op de activiteit waarbij wij u het beste kunnen gebruiken! Alvast hartelijk dank, laten we er met zijn allen een mooi weekend van maken!

 Bestuur HV. Quick

Reageren via facebook