Update – Medemblik Actueel opsporing verzocht – Divo is gevonden

Medemblik – Ik ben mijn kat kwijt, zijn naam is Divo. Ik woon op de Langeweydt 25 in Medemblik, dat is in de Gildebuurt. Mijn kat is zwart (in felle zon licht ie bruin gestreept op.) met een beetje wit onder zijn bekje, een wit befje, een beetje wit bij zijn buik en enigzins witte voetjes. Ook witte snorhaartjes. Hij draagt een felgroen halsbandje met een reflecterende zilveren rand in het midden. Aan het halsbandje zit een goudkleurig kokertje bevestigd, met daarin mijn gegevens. 

[update] Divo is gevonden… 

Alvast bedankt.  

Met vriendelijke en sombere/bezorgde groetjes, 

Manuela de Rooij, 06-28143038

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.