16.4 C
Medemblik
21 mei 2020 01:25
Medemblik Actueel.

‘Super Saturday’ bij FC Medemblik!

Met onder andere de MC1 in de halve finale beker en kampioenswedstrijd zaterdag 4!

Super Saturday
Super Saturday

Medemblik – Toevalligerwijs op de dag dat het precies 106 jaar geleden is dat de voetbalvereniging M.F.C. werd opgericht worden op de velden van FC Medemblik een aantal absolute topwedstrijden gespeeld. Het wordt mooi weer, dus reden genoeg om massaal richting de velden te gaan! Na afloop wordt het sowieso gezellig in de kantine met muziek van Henk Naber!

We starten al om 09.00 uur met een onderlinge wedstrijd tussen onze beide minipupillenteams 1 en 2. Ons eerste MP-team verdedigd een riante 1e plaats in de competitie.

Om 11.00 uur speelt ons junioren C2 team de topper tegen De Blokkers C6. FC Medemblik staat bovenaan met 18 punten en De Blokkers volgt op 3 punten achterstand. Bij winst kan de eerste plaats FC Medemblik nauwelijks nog ontgaan.

Ons talentvolle meisjes C1 team speelt om 13.00 uur in de halve finale van de beker tegen de meiden van JVC uit Julianadorp. JVC is koploper in de Hoofdklasse en tot nu toe een heuse ‘angstgegner’ gebleken. Het beloofd desondanks een mooie en spannende wedstrijd te worden.

Om 14.30 uur staat voor de 2e keer de clash tussen de zaterdag 4 en zaterdag 5 op het programma. Bij winst is het 4e kampioen maar de verwachting is dat het 5e dit niet zomaar cadeau gaat geven. De eerste wedstrijd eindigde in 4-4 dus het beloofd weer een spektakel te worden.

Reageren via facebook