Molen zoekt investeerders

molen De Haen zoekt investeers
molen De Haen zoekt investeers

Midwoud – Eigenlijk is het geen gezicht vinden ze in Midwoud. Na ruim vier jaar staat molen De Haen er nog steeds kaal en verlopen bij langs de A7. Molen De Haen is neergezet om er een wegrestaurant van te maken, maar eigenaar Klaas de Leeuw kan geen investeerder vinden. “Het plan is er en de kap en alles ligt klaar, maar Iedereen wacht tot de crisis voorbij is of krijgt geen geld van de bank.”

De kale, verpauperde molen roept vraagtekens op bij voorbijgangers en bij de buurman Rob van de Berg: “Ik kijk hier al vier jaar op uit en van mij mag er nu eindelijk wel wat mee gebeuren, ” schrijft RTVNH vandaag op haar website. 

Ontwikkelaar De Leeuw heeft afgelopen week een gesprek gehad met de gemeente Medemblik over hoe nu verder met het project. Hoe dit is afgelopen is niet duidelijjk. Mocht u dus nog ergens in een oude sok een hoop geld hebben liggen.. U kunt zomaar de eigenaar worden van een heuze molen annex restaurant

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.