25.2 C
Medemblik
21 mei 2020 21:23
Medemblik Actueel.

Jan-Kees Koomen maakt seizoen af bij MOC

Rienus Gennissen legde zijn taken neer
Rienus Gennissen legde zijn taken neer

Midwoud – Trainer Jan-Kees Koomen maakt het seizoen bij vijfdeklasser MOC af. Eerder deze week legde Rienus Gennissen zijn taken neer. “Ik heb deze beslissing genomen omdat ik er geen vertrouwen in heb dat ik deze groep nog voldoende kan motiveren. Ik denk dat een persoon als Jan-Kees Koomen een beter resultaat kan behalen in deze cruciale fase.” 

Gennissen (foto) was als hoofdtrainer 4 jaar actief in Midwoud. 

MOC is in een degradatiestrijd verwikkeld en onlangs werden er nederlagen geleden tegen Kaagvogels en Sint Boys. Na overleg met het bestuur besloot Gennissen zijn contract in te leveren. “Ik denk dat dit het beste voor de groep is”, licht Gennissen toe. Het bestuur van MOC wil Gennissen nadrukkelijk bedanken voor zijn inzet.

Koomen, in het verleden al eerder actief als trainer bij de Midwoud Ooswoud Combinatie, neemt de coaching in de laatste vier wedstrijden voor zijn rekening. Gennissen zou na het seizoen al afscheid nemen van MOC. Volgend seizoen staat Sjaak Tol, nu nog trainer van Berkhout, voor de groep.

Reageren via facebook