Stemfraude in Medemblik?

Medemblik – Tijdens de installatie van de nieuwe gemeenteraad van de gemeente Medemblik kwam Siem Zeilemaker van Progressief Westfriesland met een opmerkelijk nieuwtje. Op 1 stembureau is door een echtpaar gestemd op een bepaald persoon van de raad, bij het publiceren van de aantal stemmen per stembureau per raadslid bleek ineens dit persoon 0 stemmen te hebben gekregen. 

Siem Zeilemaker van  de PWF heeft direct de griffie van Medemblik op de hoogte gesteld. Het is nu afwachten wat de gemeente Medemblik met dit bericht gaat doen. Mogelijk, als dat nog mogelijk is, moet er worden overgeteld.. Of dit veel zal uitmaken in de uitstand van zal zo goed als zeker niet het geval zijn..  

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.