Vitasys officieel gecertificeerd als Google Chrome OS Enterprise Reseller

Zwaagdijk-Oost – Automatiseerder Vitasys uit Zwaagdijk-Oost is sinds 17 maart 2014 officieel door Google gecertificeerd voor het leveren van Google Chromebooks met de daarbij behorende Management Console functie voor zowel het onderwijs als bedrijfsleven. Met het behalen van dit certificaat is Vitasys toegetreden tot een selecte groep van officiële Google Chrome Partners.

De vraag naar Google Chromebooks groeit explosief. Om deze oplossing optimaal in te vullen in een educatieve en of zakelijke omgeving hebben de eindgebruikers de Google Chrome Management Console nodig. Deze Management Console is vanaf heden leverbaar via Vitasys.

Andre Hundman, DGA van Vitasys: “Vitasys is in Noord Holland, boven het Noord-Hollands kanaal, een van de grootste leveranciers in het onderwijs en bedrijfsleven. Twee van de grootste uitdagingen waarmee scholen en bedrijven te maken hebben bij het implementeren van technologieprogramma’s zijn budget en IT-ondersteuning. Door Google Chrome-devices te gebruiken in plaats van traditionele computers, kan de school of bedrijf veel besparen op uren en kosten. Doordat de ondersteuning van deze devices is gestroomlijnd en het beheer is gecentraliseerd.”

Het besturingssysteem Google Chrome wordt continue geoptimaliseerd via de online beheerconsole kunnen beheerders voor gebruikers, apps en beleidsregels instellen en beheren voor een volledige groep Google Chrome-devices, zelfs wanneer de apparaten in veel verschillende klaslokalen of werkplekken worden gebruikt. 

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.