Live muziek @dedars: De Vrienden van De Dars live!

De Vrienden van De Dars live!
De Vrienden van De Dars live!

Wervershoof – Om voor nog meer gezelligheid op de zondagmiddag te zorgen, organiseren we op 30 maart De Vrienden van De Dars Live! Van 16.00 – 20.00 uur zullen Sven the Pianoman featuring Stephen Huizen ervoor zorgen dat het zeker een feest wordt! Iedereen is welkom!

Sven Manshande (voorheen Booming Piano’s) en Stephen Huizen spelen al jaren samen. Door de jaren heen hebben ze veel ervaring opgedaan in het muziekcircuit. Het repertoire is heel breed (Nederlands talig, Rock & Roll, Top 40, Rock Disco) en dus voor ieder wat wils! De bezetting, alleen een pianist en een drummer maken deze formatie uniek. Sven heeft jaren gespeeld in de grootste pianoshows in binnen en buitenland en daarnaast gewerkt als sessie muzikant bij vele grote artiesten. Stephen zit al jaren bij de Great Piano’s waarmee Sven en Stephen een tour hebben gedaan in Zuid-Afrika.

Kaarten zijn vooraf verkrijgbaar in het sportcafé van De Dars. Ze kosten € 5,- inclusief 1 consumptie. Aan de deur kosten de kaarten € 7,50.

Trommel je vrienden op beleef deze eerste editie van De Vrienden van De Dars Live. Tevens is het de laatste speeldag van de binnencompetitie voor de handbalteams. Maak er dan ook een gezellig dagje Dars van!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons dan via twitter (@dedars) en like ons via Facebook!

www.dedars.nl

In De Dars kan het.

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.