20.1 C
Medemblik
20 mei 2020 21:50
Medemblik Actueel.

De Museumstoomtram zoekt enthousiaste medewerkers!

enthousiaste medewerkers
enthousiaste medewerkers gezocht

Medemblik – De eerste stoomtrams van het seizoen 2014 hebben alweer gereden. Het laten rijden van de stoomtrams in het levende museum is vooral een kwestie van veel en enthousiast mensenwerk. De vrijwilligers van het museum zoeken collega’s om daarbij te helpen!

Op zaterdag 12 april organiseert de Museumstoomtram in het stationsgebouw in Hoorn (van Dedemstraat 8, Transferium/NS station) een vrijblijvende wervingsbijeenkomst voor nieuwe collega’s. Hebt u belangstelling, meldt u zich dan aan per email: info@stoomtram.nl of per telefoon 0229-214862. De bijeenkomst begint om 11.00 uur en duurt ongeveer anderhalf uur. 

Reageren via facebook