De Dars houdt Leden voor leden actie: Jij wilt toch ook een maand gratis sporten verdienen?

Leden voor leden actie
Leden voor leden actie

Wervershoof – Maart en april zijn de maanden waarin je mee kunt doen met onze leden- voor-leden actie! Huidige leden kunnen een nieuw lid aanbrengen en verdienen daar een maand gratis sporten mee. Bovendien ontvangen zij de Dars sporttas!

Maar waar kun je je vriend, kennis of collega mee overhalen? Juist, door hem of haar ook iets te bieden! Het nieuwe lid krijgt namelijk ook een maand gratis sporten. Een abonnement is voor minimaal 3 maanden en de 4e maand wordt cadeau gegeven met deze actie. Het moet je nu toch wel lukken om iemand over de streep te trekken? Als je meerdere leden aanbrengt, mag je uiteraard meerdere maanden gratis sporten. En als je heel fanatiek bent, kun je een weekend weg winnen: een verblijf in een 6-persoons vakantiewoning op de Veluwe! Deze prijs gaat naar de sporter die in deze twee maanden de meeste nieuwe leden heeft aangebracht. Zorg wel dat je op onze Dars all-in party aanwezig bent, want alleen dan kun je de prijs in ontvangst nemen! Doe mee met deze wedstrijd!

Dars all-in party!

Ook dit jaar organiseren we voor onze leden weer De Dars all-in party! Hou hiervoor vrijdag 9 mei vrij! Iedereen die dan een actief lidmaatschap heeft, mag deze avond van 20.00 – 23.00 bijwonen onder het genot van gratis hapjes en drankjes. Entreebewijzen hiervoor zijn al verkrijgbaar bij de Wellnesstrainer!

Volg ons ook via twitter (@dedars) of like ons via Facebook. www.dedars.nl

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.