Medemblik Actueel.

Theater

Jo de Rijck Kindertheater in de Bonifaciuskerk Medemblik

Jo de Rijck Kindertheater
Jo de Rijck Kindertheater

MEDEMBLIK – Het is al weer 3 jaar geleden dat Jo de Rijck in de Bonifaciuskerk in Medemblik optrad en dat was een onvergetelijke voorstelling ! Nu met een splinternieuw programma Later als ik groot ben. Wat wil jij later worden ? Een mooie prinses, superman of misschien wel een dikke kikker ? Jo droomt ervan later als hij groot is net als opa te worden. Wanneer hij op zolder opa’s oude koffer ontdekt komen al zijn dromen uit.

Het wordt een knotsgekke voorstelling, boordevol humor, interactie, enkele echte dieren en misschien zelfs jouw droom … ! Grappig, veel afwisseling en boeiend voor jong (kinderen vanaf 4 jaar) en oud …

 Details:

Reageren via facebook