16.9 C
Medemblik
23 mei 2020 17:06
Medemblik Actueel.

Uitzendbureau Van Koppen Van Eijk opent vestiging in Zwaagdijk

vestiging in Zwaagdijk
vestiging in Zwaagdijkz

Zwaagdijk – Op vrijdag 28 maart aanstaande opent uitzendbureau Van Koppen Van Eijk haar nieuwe vestiging in Zwaagdijk-Oost. Inmiddels mag Van Koppen & Van Eijk zich in zowel Nederland, als in Polen en Hongarije rekenen tot de top van uitzendondernemingen in de sectoren tuinbouw, voeding, recycling, techniek, bouw en logistiek. 

Met vestigingen in heel Europa maar vooral in het voormalig Oostblok behoord Van Koppen Van Eijk tot de topspelers op de uitzendmarkt als het gaat om arbeidskrachten uit deze landen. Het uitzendbureau heeft door heel Nederland huisvesting voor haar werknemers. Hiervoor hebben zij speciaal facilitaire medewerkers in dienst genomen die er voor zorgen dat alles in de juiste banen blijft lopen. 

Reageren via facebook