Afhaalpunt van de Bibliotheek Wognum in het sportcafé van MFC de Bloesem

Afhaalpunt van de Bibliotheek Wognum
Afhaalpunt van de Bibliotheek Wognum

Wognum – Vanaf heden is het voor leden van de Bibliotheek mogelijk om gereserveerde materialen op te halen tijdens de openingstijden van het sportcafé in de Bloesem. In het sportcafé staat een kast met daarin de gereserveerde materialen. De gereserveerde materialen staan alfabetisch op achternaam van de lener in de kast.

Het sportcafé is geopend op: maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 23.00 uur en op zaterdag en zondag van 09.00 tot 17.00 uur. In de maanden juli en augustus is het sportcafé op zaterdag en zondag tot 12.00 uur geopend.

De geleende materialen kunnen worden ingeleverd in de inleverzuil in de hal van MFC de Bloesem of tijdens de openingstijden van de Bibliotheek voor de jeugd op woensdag van 14.30 tot 16.00 uur en vrijdag van 15.15-16.45 uur.

De Bibliotheek Wognum is een Bibliotheek voor de jeugd van 0 tot 14 jaar met een gevarieerde actuele collectie. Hier leest u meer over de veranderingen in Wognum.

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.