NLDoet op kinderboerderij ’t Langoortje

NLDoet op kinderboerderij 't Langoortje

Medemblik – Zaterdag 22 maart was het dan eindelijk tijd voor NL Doet. Veel enthousiaste vrijwilligers hadden zich weer aangemeld waardoor er goed doorgewerkt kon worden. Zo hebben Harry en Mieke nu een bad waarin ze komende zomer kunnen modderbaden, hebben de konijnen weer een nieuw kattenluikje zodat ze weer makkelijk in en uit kunnen en is de kinderboerderij weer mooi opgefleurd met vrolijke viooltjes in de bloemperken.

Maar dat was nog niet alles! Dit jaar kregen we hulp van ervaren timmermannen zodat het nu veel overzichtelijker is op onze hooi/opslagzolder en Harry en Mieke een mooi afdakje hebben. Ook is er weer een nieuw schelpenpad aangelegd en is weer het onkruid weggehaald. Er zijn zoveel klusjes gedaan, dat ik er vast een heel aantal ben vergeten op te noemen!

De enthousiaste vrijwilligers werden verwelkomt met koffie, thee en gebak en tussen de middag stond er een goed verzorgde lunch klaar met allerhande broodjes, soep en drinken. Een grote pluim voor onze enthousiaste broodjessmeerders. Natuurlijk ook een grote pluim voor iedereen die nog meer geholpen heeft, want zonder deze mensen, jong of oud hadden we het nooit zo snel en zo mooi gekregen als het nu is. Bedankt!

We hopen iedereen, net zoals sommige enthousiastelingen volgend jaar weer terug te zien tijdens de volgende NL Doet!

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.