16.6 C
Medemblik
10 juli 2020 17:48
Medemblik Actueel.

NLdoet bij de kledingbank in Medemblik

Dirk Kuipers kan zo schilder worden ...
Dirk Kuipers kan zo schilder worden …

Medemblik – Het Oranje Fonds organiseert op 21 en 22 maart 2014, samen met duizenden organisaties in het land, NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet zet vrijwillige inzet in de spotlights en stimuleert iedereen om een dag(deel) de handen uit de mouwen te steken.

Kloppend hart
Vrijwilligers zijn het kloppend hart van vele sociale initiatieven. Het Oranje Fonds laat daarom met NLdoet zien hoe belangrijk actieve burgers voor de samenleving zijn. Daarnaast draagt NLdoet bij aan een goed imago van het vrijwilligerswerk. Ook laat NLdoet zien hoe leuk vrijwilligerswerk kan zijn.

Kledingbank

In Medemblik waren wethouder Dirk Kuipers en PWF-voorman Siem Zeilemaker hard aan het werk om de kledingbank van een fris kleurtje te voorzien.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?