Medemblik Actueel.

Kinderboerderij 't Langoortje slachtoffer slopersvolk

Medemblik – Tot onze grote teleurstelling hebben vandalen deze maand het nodig gevonden ons mededelingenkastje bovenaan bij het hek kapot te slaan. Wie doet nu zo iets, vraag je dan af. We zullen het wel nooit weten. We hopen spoedig het kastje weer gerepareerd te hebben om nieuwe mededelingen op te kunnen hangen.

Onze teleurstelling werd toch snel weer goedgemaakt door het bezoek van groep 1/2 van basisschool Het Baken uit Wieringerwerf. De groepen waren al een poosje bezig met het thema dieren en een bezoekje aan de kinderboerderij was natuurlijk een leuke afsluiting.

De kinderen mochten overal kijken en meehelpen met de dagelijkse werkzaamheden.
Er werd veel geleerd, gekeken, gevoeld en vooral veel pret gemaakt. Gelukkig hadden de kinderen kleren aan die vies mochten worden dus ze waren helemaal voorbereid.

Vooral de konijnen knuffelhoek was erg populair en ook de alpaca’s waren erg spannend.

Reageren via facebook